Wie ben ik

Evelyn Segond von Banchet is mijn volledige naam en opgegroeid in een een groot en liefdevol gezin. Het maakte mij geduldig ( op je beurt wachten) flexibel (omgaan met verschillende karakters) en heb een goed luisterend vermogen (ik vond het heerlijk om de spannende verhalen van mijn zusters en broers aan te horen)

Ik kom uit de modebranche; Visual merchandising, rayonmanager en inkoop voor een groot filiaalbedrijf waren mijn functies. Mijn eerste ontmoeting met interieur was een salesfunctie bij een gerenommeerd keukenbedrijf. Als eerste en succesvolle vrouw in de branche mocht ik ook salestraining geven en keukens ontwerpen voor filialen.
 
Mijn passie was geboren! Daarna bij diverse interieurbouwbedrijven gewerkt waardoor ik ook hier weer technische- en materialenkennis heb opgedaan. Na de geboorte van mijn zoon, ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen onder de naam: De Styliste.

Momenteel bestaat mijn werk uit: Totaal ontwerp interieur en exterieur. Ik start na de tekeningen van de architect en deel de ruimtes in. Ik let op looproutes, lichtinval, uitzichten en maak optimaal gebruik van alle vierkante meters. Daarna komt de indeling van de kamers en dan pas het kleurenplan. Het laatste onderdeel is het leukst, maar komt pas echt veel later aan de orde. Daardoor een veelgemaakte denkfout van mijn klanten. Ik kan ook bijstaan tijdens de uitvoering van het project. Dan de finishing touch, het afstylen. Samen inkopen doen en/of de bestaande meubels en accessoires in balance neerzetten.

Creativiteit is de rode draad in mijn denken en mijn doen.
Ik help je met mijn talenten, kennis en opgedane ervaring.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd met interieurbouwers, aannemers en architecten. Voor mijn inkopen ga ik naar ETC te Culemborg, De Woonindustrie te Nieuwegein, maar ook naar de meer gangbare woonwinkels.

Your Style & Your Story

Als interieurspecialist kom ik regelmatig tegen, dat ik net te laat ingeschakeld word. Na een analyse gesprek wordt al snel duidelijk wat de wensen zijn. Een aantal items die helaas snel besloten moeten worden, zoals de keuken en sanitaire, worden impulsief gedaan. Vaak voordat er überhaupt een interieur- of kleurenplan op tafel ligt. Achteraf blijkt ook dat de indeling van de ruimtes niet juist zijn ingedeeld om alle wensen te realiseren. Dit veroorzaakt hoge kosten op het gebied van meerwerk. Ik help je bij het vormgeven en concretiseren van jouw eigen style & story.

Tip:

“Maak een interieurplan, voordat de aannemer begint te bouwen!”
Voordelen: Doordat je je indeling en kleurenplan al weet, is het uitzoeken van meubels en accessoires geen lange weg van shoppen meer… 
Licht en elektra zijn daarna makkelijk in te tekenen. 

Wil je meer over mij weten? Laten we afspreken, ik ben vooral benieuwd naar jouw verhaal!

Bel: 06-46071214 of mail met info@destyliste.nl