Referenties

Annemarie Apoll & Marcel Pragt

Evelyn heeft ons huis weer karakter gegeven. Onze meubels waren een mengelmoes van alles wat wij beiden uit het verleden hadden verzameld; een niet erg samenhangend geheel. Na onze hulpvraag heeft Evelyn ons beiden gevraagd naar onze smaak en wat we per se in huis wilde terug laten komen. Het resultaat: een woonkamer die helemaal “ons” is. Door het brede netwerk van specialisten die Evelyn om zich heen heeft, hebben we naast een mooi gestyled huis, ook een mooi bewerkte vloer, diverse inbouwkasten op maat gemaakt gekregen, de keuken efficiënt aangepast en raamdecoratie van topkwaliteit. Evelyn is een gevoelsmens en voelt perfect aan wat bij jou als persoon past. Ze heeft aan weinig woorden genoeg. Daarnaast is zij een warme persoonlijkheid die altijd een luisterend oor heeft en snel schakelt op hulpvragen en mogelijkheden. Haar creativiteit zorgt voor vernieuwde inzichten. Echt een toppertje! ❤️

Francisca & Ton de Gooijer

Wij hebben Evelyn ingeschakeld al tijdens de ontwerpfase van onze woning. Daar hebben we geen moment spijt van gehad, want op haar advies zijn er al heel wat dingen aangepast. Ze is echt goed in haar vak, en gaat op een leuke en ontspannen manier met haar klanten om. Ons huis is nog niet af, maar ik weet nu al dat het supermooi gaat worden. Ik kan Evelyn aan iedereen aanbevelen, een feestje om mee samen te werken!

Angelique Craaijkamp

Dankjewel Evelyn dat je mij opnieuw hebt willen helpen met restylen van mijn woonkamer. Het is elke keer weer opnieuw een feestje om met je samen te mogen werken. En het resultaat is altijd weer Top! Je luistert en kijkt goed wie je voor je hebt en wat het te besteden budget is. Bestaande meubels weet je zo te schuiven dat de woonkamer al een hele andere beleving krijgt nog voordat we gezellig samen gingen shoppen voor de verdere restyling. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik je om advies zal vragen.

Eric & Talitha Wolsing-Boorsma

Evelyn heeft ons geholpen met de indeling en styling van onze nieuwe woning. Haar enthousiasme, toewijding en hulp heeft ons geholpen om uiteindelijk keuzes te maken waar we anders nooit aan gedacht zouden hebben. Evelyn reageert snel op vragen die wij hebben en komt dan altijd met tips en andere leuke ideeën. Op dit moment is ons huis nog niet opgeleverd, maar wij kunnen niet wachten tot het moment daar is!

Riet Trommel

Inmiddels woon ik 2,5 jaar in een nieuw appartement. Via mijn dochter in contact gekomen met De Styliste interieur exterieur en fotografie en dankzij de styling van Evelyn Segond von Banchet een supermooi en gezellige inrichting gekregen. Heel erg blij mee. Het voelt nu eindelijk als mijn thuis.
Dankjewel Evelyn

Brenda’s Catering

Zó blij dat ik Evelyn bij de inrichting van mijn bedrijfspand betrokken heb!
Daardoor heeft het een originele en warme uitstraling gekregen. Ook de rust die Evelyn uitstraalt tijdens het project was GOUD voor mij.

Lilian en Arjan Kamphorst

Evelyn heeft bij het interieurontwerp heel goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar de bestaande elementen in onze woning zoals de vloer. De kleuren die zij heeft uitgekozen hadden wij zelf niet durven kiezen maar passen er supermooi bij. We zijn super blij met het eindresultaat!

Antoinette Heuvelman

Evelyn is een houvast, een top styliste. Ze is uitnodigend, heeft een open mind en neemt je mee in het stylingproces van begin tot eind. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Voor gedachten zonder een plan, daarvoor moet je bij Evelyn zijn!
Evelyn laat je vrij in het maken van keuzes. Een voorwerp wat niet binnen het budget valt? Geen probleem, daar zoekt Evelyn samen met de klant een alternatief voor.
Uiteindelijk een mooi resultaat.

Judith van Egdom

Evelyn heeft geweldige foto’s van mij gemaakt voor mijn eigen website. Ze heeft mij inzicht gegeven tijdens de fotoshoot in wie ik ben en dat straal ik hierop ook uit. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en geniet nu van de vele complimenten. Evelyn voelt goed aan wat je nodig hebt.

Familie De Wit

Evelyn heeft goed met ons meegedacht en is met verfrissende ideeën gekomen. We zijn zeer tevreden over het ontwerp van de woonkamer, keuken en het 3D filmpje en foto’s over hoe het er na de make-over uit zou zien. Het wandmeubel en de bank bij de eettafel bevallen goed. Ook de nieuwe vloer is fijn. Er is een hoop rust in de woonkamer gekomen.
Ze werkt samen met echte vakmensen en dat is ook erg prettig!